12 March 2012

Dato' Lee Chong Wei tewas pada perlawanan Final All England?

huhu agak terkejut jugak time aku dengar Dato' LCW atau lebih dikenali sebagai pemain badminton perseorangan negara yang tewas pada kejohanan peringkat akhir semalam. aku yg dok tunggu dia maen smlm dan mmg !Terkejut! juga dengan keputusan beliau apabila beliau menarik diri ketika permainan pada set kedua.

yeaa mmg kesian tgk beliau kene spray pain killer byk kali kt bahagian blakang (bahu or lengan xsure). tp beliau klau bleh mmg xnk mengaku kalah pada perlawanan itu berlangsung. dan ada pada satu babak nie beliau mmg dah xtahan dh dgn kesakitan yg di alami. mmg kesakitan beliau menyerlah mlm td.

tapi dengan tindakan beliau itu ada baiknya juga, yelakann klau dia terus mneruskan game tu maybe dia akan mengalami kecederaan yg lebih teruk and daripada dia kalah kaww-kaww punyaa, better dia tarik diri terus.
xpe Dato', ape yang penting, pengorbanan dato' dah begitu membanggakan negara. dan yang lebih penting, time olimpik nnt, biar Malaysia yg baham golden medal tersebut, MALAYSIA BOLEHH! :D

No comments:

Post a Comment